Epic Fail – Termelői piac Dinnyésen

Szombaton “termelői piac” volt Dinnyésen, a hír nagyon pozitív, mert végre lehetőséget biztosítanak a helyi termelőknek, hogy közvetlenül a fogyasztóknak árulják a szép portékát. Volt ‘marteking’ megjelent a hír minden fórumon.
Eddig a szép történet.
A valóságban az történt, a reggel 7-től meghirdetett piacon három azaz 3 termelő vette magának a fáradságot, hogy a folyamatosan érkező, és csalódottan távozó családoknak próbáljon eladni. Volt valami sajtos, valami pék, de ezt mi már 10-kor nem láttuk. Jöttek családok autóval, biciklivel, nagy kosarakkal, és mind csalódottan távozott.
Ja profi szervezés…. Csak biztos azt nem kalkulálták be, hogy pont aznap Agárdon léghajós ‘majális’ volt, és az árusok inkább odamentek.
Mondták, hogy majd egy hónap múlva legközelebb…..
Hát sajnos nekünk nem lesz legközelebb, mert nem autózzuk el három gyerekkel a szombat délelőttünket semmiért.

u.i
Utána a SPAR-ban nagy tömeg volt, ismerős arcok a termelői vásárról. Csináltunk egy jó forgalmat a karvalytőkének.

Kategória: Uncategorized | A közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) Epic Fail – Termelői piac Dinnyésen bejegyzéshez

 1. BioAndi szerint:

  Szia Miki!

  Jelentkezem, mint az egyik “helyi termelő” aki nem ment el. 🙁
  Tudod, nagyon nehéz ezt belőni, hogy melyik piacra cipeld el a termékeidet, szánd rá az idődet, melyikre meg ne… A legutóbbi dinnyési rendezvényen pl. alig lézengett valaki, unalmamban gyöngyöt fűztem fél napig…
  A legelső termelői piacon jártál Dinnyésen. Ne ítélj elhamarkodottan! A következőn ott tolong majd sok termelő és nem jön vevő, aztán megint fordítva 🙂
  Azért az ötlet remek, reméljük idővel beáll az egészséges egyensúly is!

  • mike szerint:

   Megértem, tudom nem egyszerű, de mivel mi most hallottunk róla először, és ha jól rémlik úgy hirdették hogy ez az első, nagyon csalódott vagyok. (néhány száz emberrel egyetemben) Egyértelműen a szervezés a hiba.
   De ha nincs termelő, és ezt látják az emberek, akkor sajnos már máskor nem fognak eljönni. Inkább fűznék gyöngyöt egész nap, de ha eladó nem ül ki akkor nincs piac.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.