Magyarok! Csak Magyarosan!

Van ez az egyre nagyobb lufi itt a baltás-gyilkos körül, ezzel kapcsolatosan írnám le a véleményemet. Lehet nem egyetérteni, de a véleményem akkor is ez marad.

1. Ideküldtek két barmot valami NATO továbbképzésre akikről már akkor is tudható volt, hogy ha 2 méteren belül kerülnek egymáshoz akkor szimplán kibelezik egymást. Ez tény, ehhez sajnos nem sok közünk van, maximum csak annyi hogy esetleg nem kellet volna egy koleszba zárni a két pompás idiótát.
2. Egyik barom kibelezte a másokat mint ahogy azt várni lehetett, persze semmit nem tudunk arról, hogy pontosan mi motiválta, esetleg parancsba kapta a belezést, vagy csak saját szorgalomból, esetleg személyes indíttatásból tette (mondjuk, másik felrobbantotta az egyik családját a nagy messzibe)
3. Annak rendje és módja elítélte a magyar bíróság és kapott egy jó kis életfogytiglant. Már négy éve a magyar adófizetők pénzéből ül, én etetem itatom, foglalja a jó kis magánzárkát, miközben a mi saját jó kis bűnözőink várólistán vannak.
4. OK kiadjuk, megesküsznek sztálin életére, hogy nálunk ugyan ítéletet nem változtatnak meg és marad a sitten. Hurrá, mindenki boldog!
lenne…

Basszus elengedik! Sőt még ki is nevezik őrnaggyá! Sőt nemzeti hős lett! Hoppá miért? Kurvára nem érti senki az egészet. Ezek hazudtak nekünk! Örmények meg magyar zászlót égetnek?!

Eközben a magyar banánköztársaság ellenzéke:

Monnyon LE! Liberális, Szocialista, Kommunista, meg a Fletó gyülekezete, meg nép hangja a milla akik vannak vagy százan.

Ezt simán lehet, nem egyetérteni, szólni stb. DE amit nem lehet, FB oldal csinálni hogy elnézést az Örményektől (mire?!) ahol szidhatjuk közösen az Örményekel a kormányt, megyar zászló alatt. Flashmobot csinálni, hogy hátha bekerülünk a CNN-be, szaladni az EU-hoz bepanaszolni a másik oldalt, rohanni Obamához fikázni a kormányt és biztosítani arról hogy ezt nem mi csináltuk, hanem ők! (bakker ébredjetek már fel, mit csináltunk?! mire kérünk elnézés, kitől?)

Azokat az Örményeket akik meg fikázzák az országot ahol élnek esetleg haza kéne küldeni, nem? Szeretném látni azt az Amerikai bevándorlót aki az ORSZÁG fikázása után olyan sokáig maradhatna, mehet vissza céltáblának Pakisztánba.

Értsük már meg egyszer és mindenkorra, hogy ezért tartunk itt ahol tartunk! Mert mindig egymást mószeroljuk. Valaha hallottunk olyat, hogy a románok egymást buzizták az EU-ban? Nem és nem is fogunk soha. És ez mindenkire vonatkozik, pártállástól függetlenül. Amikor Fidesz rohant akkor az is gusztustalan volt, és én kérek elnézést ezért.

Ez a mi átkunk? Miért nem tudunk ebből kitörni? Miért kell elveszteni mindig pont az ilyen gondolkodásmód miatt mindent? (olvastam egy könyvet a címére már sajna nem emlékszem Trianonról, amire emlékszem belőle a Román tárgyaló küldöttség profi, berajzolt térképekkel, tényekkel, statisztikákkal (hamis) készült, miközben a mi felháborodottan kikértük magunknak és sértődötten kirohantunk… és mi lett az eredménye? Tudjuk mindnyájan, ugye?

  Gondoljuk, hogy érdekli Amerikát a mi nyomorunk? Csak arra fognak emlékezni, hogy izé volt valami felháborító, Jim pontosan már nem is emlékszem mi, de maguk a magyarok jöttek hisztizni…  Ezek a rebellis magyarok.

Kategória: Politika | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.