2012. augusztus hónap bejegyzései

Update – Galaxy Note probléma

Ma reggel kiszólt a telefonom, hogy új Android rendszert szeretne letölteni, a 4.0.4 változatot. Persze okosan figyelmeztetett, hogy az nagy adatforgalom miatt ezt jobb ha wifi hálózatban teszi meg. Sebaj gondoltam, majd a “gyárban” letöltöm, amit meg is tettem. Az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: IT | Hozzászólás most!

The Minimalist vagy maximalista?

Van két srác Ohióban, akik rájöttek arra, hogy a fogyasztó társadalmakban új és újabb  dolgok megvásárlásával csak időlegesen tesszük magunkat boldoggá. Sajnos, az öröm amit a vágyunk birtoklása után érzünk egyre rövidebb ideig tart. Ugye így van ha belegondolunk. Vágyunk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Uncategorized | Hozzászólás most!

Handras – XMS

Andrást (avagy Handrást) körülbelül öt éve ismertem meg röviddel azután, hogy elkezdtem dolgozni a Hdsys (ma Apcom) megbízott ügyvezetőjeként. Akkoriban az Apple személyes jelenléte hiányában ez a cég látta el az Apple magyarországi kvázi képviseletét azaz építette a piacot, és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: IT, Uncategorized | Hozzászólás most!

Balatoni morgolódás

Ülök a negyvenfokos, Kilián-telepi (ma Fövenyes) nyaralónkban és magamban morgolódok azon, hogy mennyire nem megy nekünk magyaroknak az amit máshol “vendéglátásnak” hívnak. Voltunk egy pár helyen, jókat ettünk, ittunk, de valahogy nem volt kerek a dolog. Sajnos az látszik, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Balton | Hozzászólás most!