Uncategorized kategória bejegyzései

Nézetem a “természetes körmölésről”

Annak aki esetleg nem tudja miről van szó, annak röviden összefoglalva a természetes körmölés egyre inkább terjed lovas körökben. Alaptétele az, hogy a lovaknak nincs szüksége patkolásra és a lótartó el tudja végezni a pata szabályozását házilag, néhány, tanfolyamon eltöltött … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Uncategorized | 46 hozzászólás

Fletó, Fletó már megint lenyúltad a show-t

Fotó: Huszti István Itt látható szegény ferenc testvér, sorstársaival a böjtölőkkel, mint azt ahogy a zseni tanácsadó cége javasolta neki. Talán megfogadta, hogy az Öszödi beszéd kiszivárogtatásának minden évfordulóján kitalál valami emlékezeteset, volt már utcai csata, rendőrségi bilincselés (LMP rendzevény) … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Politika, Uncategorized | Hozzászólás most!

Epic Fail – Termelői piac Dinnyésen

Szombaton “termelői piac” volt Dinnyésen, a hír nagyon pozitív, mert végre lehetőséget biztosítanak a helyi termelőknek, hogy közvetlenül a fogyasztóknak árulják a szép portékát. Volt ‘marteking’ megjelent a hír minden fórumon. Eddig a szép történet. A valóságban az történt, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Uncategorized | 2 hozzászólás

The Minimalist vagy maximalista?

Van két srác Ohióban, akik rájöttek arra, hogy a fogyasztó társadalmakban új és újabb  dolgok megvásárlásával csak időlegesen tesszük magunkat boldoggá. Sajnos, az öröm amit a vágyunk birtoklása után érzünk egyre rövidebb ideig tart. Ugye így van ha belegondolunk. Vágyunk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Uncategorized | Hozzászólás most!

Handras – XMS

Andrást (avagy Handrást) körülbelül öt éve ismertem meg röviddel azután, hogy elkezdtem dolgozni a Hdsys (ma Apcom) megbízott ügyvezetőjeként. Akkoriban az Apple személyes jelenléte hiányában ez a cég látta el az Apple magyarországi kvázi képviseletét azaz építette a piacot, és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: IT, Uncategorized | Hozzászólás most!

Első bejegyzés

Gondoltam elkezdek írogatni ha már van lehetőség és felület. Nem azért írogatok hogy valaki elolvassa, csak azért, hogy magamnak összeszedjem azokat a gondlatokat amik napközben eszembe jutnak és az esti hazatérés után már elfelejtődnek. Amolyan gondolat napló, aminek semmi értelme, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Uncategorized | Hozzászólás most!